Avant 423 Demo Toestel

Artikelcode: AV423

Avant 423 Demo Toestel

Artikelcode: AV423

Omschrijving

De Avant 400 serie knikladers zijn perfect inzetbaar op plaatsen met een smalle doorgang, daarnaast zijn het de kleinste diesel modellen in het gamma. Desondanks de compacte afmetingen en het laag eigengewicht van de 400 serie is het hefvermogen uitstekend, met gemak neemt hij 500kg op. De draaicirkel van de kniklader is minder dan twee meter, wat betekent dat deze kn...

Lees meer

De Avant 400 serie knikladers zijn perfect inzetbaar op plaatsen met een smalle doorgang, daarnaast zijn het de kleinste diesel modellen in het gamma. Desondanks de compacte afmetingen en het laag eigengewicht van de 400 serie is het hefvermogen uitstekend, met gemak neemt hij 500kg op. De draaicirkel van de kniklader is minder dan twee meter, wat betekent dat deze kniklader bijna ter plaatse ronddraait. De totale breedte kan zelfs naar een minimum gebracht worden van 93cm.

De compacte afmetingen van de 400 serie en de goede wendbaarheid maken hem uiterst inzetbaar voor verschillende doelen. Hetzij in grondverzet, landbouw, tuinaanleg en transport. De machine heeft genoeg kracht wat het jaar door efficiënte werk garandeert. De kracht van de 400 serie is ruim voldoende voor de meeste AVANT toebehoren.

Nota : De grijpbak in de foto is niet inbegrepen in de prijs, deze kan aangekocht worden voor 2261€ inc. btw.

Voor meer info of een demo, aarzel niet om ons te contacteren

Productkenmerken

Werkuren: 
121.5

Dit product bestellen?