Het bedrijf

Gevel

Masschelein, een sterk merk sinds 1986


Masschelein is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van tuinbouwmachines voor particulieren, tuinaannemers, gemeentebesturen en voetbal - golfterrein uitbaters.

Wij zijn dealer van door ons geselecteerde en gerenommeerde fabrikanten van machines. Een bewuste keuze, want teveel verschillende merken staat een goeie dienstverlening in de weg zowel op vlak van kennis, wisselstukken als deskundig advies.

Van bij de opstart door Peter Masschelein in 1986 werd de focus gelegd op kwaliteit en service.


Ondertussen bestaat de firma uit een professioneel team van 15 ervaren technici en verkopers die klaar staan om elke klant de gepaste uitleg en service te bieden. Onze gespecialiseerde techniekers volgen op regelmatige tijdstippen de nodige opleidingen om de nieuwste technologieën onder de knie te hebben zodoende een optimale service te kunnen garanderen.


In 2015 deed Vincent Bouckaert zijn intrede als vennoot, om samen de toekomst verder uit te bouwen en hiermee een nieuwe stap te zetten met als enig doel de continuïteit van de firma en haar dienstverlening te kunnen blijven garanderen.

In 2019 verliet Masschelein zijn vertrouwde pand op de Keiberg en verhuisde naar een nieuwe locatie op de Pluim te Zwevegem. Hier beschikken wij over een modern gebouw van 5000m2 waar alles is voorzien om aan de huidige eisen te voldoen en op de meest efficiënte mogelijke manier te werken.

Dat Masschelein een referentie is, bewijst het feit dat ze op de meeste voetbal en golfterreinen in West- en Oost-Vlaanderen heel wat machines mochten leveren. Niks is namelijk zo veeleisend als het onderhoud van fairways, tees en greens van een golfterrein, waar elke millimeter van een grassprietje het verschil al kan maken. Niet enkel de kwaliteit van de gras- en andere machines speelt hierin een rol, ook de kennis voor het afstellen van de machines en de manier van onderhoud maken het verschil.

Ook voor tuinaanleggers, steden en gemeenten en particulieren zijn wij een begrip geworden. Van slijpen tot onderhoud, verkoop van nieuw en 2ehands toestellen, verhuur van kleine en grote machines, geen enkele uitdaging staat ons in de weg.

Wil u dat zelf ervaren? Kom dan even langs in onze prachtige showroom waar wij u met plezier te woord zullen staan.

Masschelein algemeen beeld ddd37733c3ef05d6b188e7ec324fbdf8